19 Nisan 2015 Pazar

Sosyal Sorumluluk adına...

Bu seminerler dizisini, toplumda şikayetçi olduğumuz konularda, orta ve uzun vadede sonuç verecek olduğunu bile bile,  olumlu bir katkı yaratma hayali ile hazırladım.  Sponsorlarım;   kendilerine danışman, koç, eğitmen şapkalarıyla hizmet verdiğim kurumlar. 
Kısa vadede iki amacım var: İlki, varolduğum, beslendiğim toplumda ''hayatlara dokunarak bireyin ve toplumun yaşam kalitesine olumlu katkıda bulunmak'' için biriktirdiklerimi bedelsiz paylaşarak, kendimce  topluma olan bireysel borcumu ödemek. İkincisi ise meslekdaşlarıma bu örnek uygulama ile ilham vererek, bireyden  topluma olumlu bir akışı tetiklemek.
Ümit ediyorum ki sizlerin de katkısı ile hayalim bir ortak hayale dönüşecek ve hızla gerçekleşecektir:)
Ricam; bu mesajı olabildiğince çok yaymanız ve  kendi kurumunuzda konuya sahip çıkmanız. Özellikle Anadolu’ya yaygın kurumlarda çalışanların ailelerine bu hizmeti ulaştırmayı çok arzu ediyorum. Kadınlar ve gençler öncelikli hedef kitlem:)
Kurum açısından,  bu aksiyon, sosyal sorumluluk kapsamında, kurumsal imajını olumlu etkileyecek, çalışan bağlılığına olumlu etki yaratacak, neredeyse sıfır maliyetli bir olanak.
"HAYATI KOLAYLAŞTIRMAK"
SEMİNERİNE DAVETLİSİNİZ!
Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, Master Koç ve Fütürist Nuray Ayaroğlu liderliğinde "Hayatı Kolaylaştırmak" seminerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin önde gelen kurumlarına danışmanlık, koçluk ve eğitim hizmetleri veren Nuray Ayaroğlu,"Hayatı Kolaylaştırmak" adlı seminerinde koşulların esiri olmaktan çıkıp, koşulların efendisiolmanın sırlarını dinleyicileriyle paylaşacak.

Sizleri de aramızda katılımcı olarak görmekten mutluluk duyarız.


Program:

Tarih: 11 Nisan Cumartesi ve 18 Nisan Cumartesi

Saat: 09:30 - 13:30

Yer: Wyndham Grand Kalamış Marina Hotel

LCV: Elena Ayabakan / 0216 400 00 00

Ücretsiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder